Letters zijn hot! Niet zo gek want overal om je heen zie je letters. En al die letters hebben soms ook hele bijzondere vormen. Dennis Happé wil tijdens Bij Beijers Bengels samen met jou letters gaan verzamelen. Bijzondere letters getekend door iedereen die mee doet.
Je gaat samen gezellig een half uur letters ontwerpen en schetsen. Het heeft wel wat weg van illustreren. Je bepaalt lekker zelf je compositie, schetst de letters, verfijnt je ontwerp en maakt zo een prachtige letter-creatie.

Dennis liet zijn creativiteit al zien tijdens alle bloeiende culturele activiteiten in voormalig Post-21. En al kan hij zijn ideeën niet meer op deze locatie botvieren, hij heeft een gave nieuwe plek gevonden, waar hij gewoon heerlijk verder gaat.  De winkel Selfs aan het Vierwiekenplein … en dat is ook de locatie waar de workshop Letterwerk plaatsvindt!

En wat ga jij doen bij Letterwerk? Dennis kan niet wachten tot je komt … en wij ook niet! Dus ga snel naar de website en meldt je aan! In route 3 is de workshop Letterwerk opgenomen … daar wil je bij zijn!

Comments are closed.