Zonder Talk Today geen Bij Beijers Binnen! Dat durven we na al deze jaren wel te zeggen!

Talk Today staat voor alles wat te maken heeft met crossmediale communicatie. Als communicatieadviseur en ontwerper op dit gebied, weet Stephan van Rijt feilloos de kernboodschap van een organisatie om te zetten naar een visuele identiteit.

Daarnaast is Stephan van Rijt ook (contra)bassist in verschillende bands, waaronder Red Curls & Blue Notes en H.B. Stroll en kan zich zodoende perfect inleven in wat belangrijk is bij het onder de aandacht brengen van een cultureel evenement! Ook zelf stond hij op de planken tijdens Bij Beijers Binnen, waaronder met de Hoeksche Waardse band MotWat!

We zijn dan ook super blij dat hij zijn diensten heeft aangeboden en voor ons het logo van het huiskamerfestival Bij Beijers Binnen heeft ontworpen. Maar daar bleef het niet bij. Hij heeft zowel de website als de Facebookpagina ontworpen, verzorgt het onderhoud van de website en ontwerpt de flyers en posters voor alle verschillende activiteiten van Bij Beijers Binnen! Een enorme steun en van onschatbare waarde voor ons huiskamerfestival!

Bent u geïnteresseerd in wat Stephan van Rijt onder de nieuwe naam van zijn zaak Talk Today nog meer in zijn mars heeft, of wilt u weten wat hij misschien voor uw bedrijf kan betekenen? Kijk dan voor meer informatie op talktoday.nl!