Samen met Stichting Centrum Management organiseerde Bij Beijers Binnen eerder dit jaar het allereerste Korenfestival Hoeksche Waard. Een fantastisch succes en het begin van een vruchtbare samenwerking.

Stichting Centrum Management koestert het historische centrum van Oud-Beijerland en draagt graag een steentje bij aan het verlevendigen daarvan. Hoewel het reguliere huiskamerfestival van Bij Beijers Binnen op zondag plaatsvindt en er dan geen winkels open zijn, is het voor Centrum Management belangrijk dat ook andere activiteiten en evenementen bezoekers van binnen tot ver buiten de Hoeksche Waard naar het mooie dorp te trekken. Immers, eenmaal geroken aan de authentieke sfeer van een warm dorp, komen deze bezoekers vast ook nog eens terug om te winkelen en anderszins te genieten.

En deze festival-editie van huiskamerfestival Bij Beijers Binnen biedt zeker ook een genietmomentje. Daar wil Centrum Management Oud-Beijerland een steentje (centje) aan bijdragen. Wij zijn dan ook heel blij met bijdrage.

Zien waar Stichting Centrum Management nog meer bij betrokken is? Kijk dan vooral op www.oudbeijerlandcentrum.nl

Op naar een mooie lange samenwerking met verrassende nieuwe activiteiten die Oud-Beijerland voor cultuur-minnende mensen extra interessant maken.