De Vinyl Garage … echt een toffe plek voor elke muziekliefhebber … met ontzettend lieve mensen met een groot muzikaal hart! En al een paar jaar stellen zij hun ruimte beschikbaar voor Bij Beijers Binnen. Hoe te gek is dat?!

Jan en Rianne Knoot, vader en dochter zijn samen een online platenwinkel begonnen en hebben daarnaast ook een fysieke winkel in Oud-Beijerland die op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend is: De Vinyl Garage. Daar kunt u naar hartelust snuffelen tussen het vinyl en de tweedehands platen beluisteren.

Het idee van een platenzaak is begonnen door de uit de hand gelopen hobby van Jan Knoot. Over de jaren heen heeft hij duizenden platen, singles, cd’s en dvd’s verzameld. Zij zijn allebei dol op muziek en hebben daarom besloten samen deze winkel te beginnen. Naast de verzamelde tweedehands platen hebben ze ook een assortiment nieuwe platen.

Lang niet alles staat in de webshop, dus ga gerust een keertje langs in de winkel.Kijk op de website voor de contactgegevens onder contact.

De naam Vinyl Garage komt voort uit het feit dat ze in een deel van het pand van de oude Peugeot dealer Knoot zitten. Daarnaast zit er nog steeds een autobedrijf in het pand (Waardenburg en Knoot).

Wij zijn ontzettend blij dat we weer van de knusse sfeer van De Vinyl Garage gebruik mogen maken!