Er huizen aardig wat muzikanten in Strijen. Zo ook duizendpoot Bas Barnasconi!
Je zou hem kunnen kennen als de zanger van de energieke Nederlandstalige rockband de Bazzookas, maar net zo goed kunnen tegenkomen bij B&B Watertoren Strijen. En dat is nog niet alles! Werken bij (het door hem opgerichte internet radiostation) Pinguin Radio, Boe Boekingskantoor en het geven van workshops en Cultuureducatie … niets is hem vreemd!

Foto: J.van Wijhe

 

Hoe is de toch wel markante Bas Barnasconi in Strijen verzeild geraakt? Hij is immers geboren in Hengelo, groeide op in Gilzen, studeerde in Maastricht en heeft jaren in Amsterdam gewoond. Dat is nogal een verschil met de Hoeksche Waard.
Maar misschien juist daarom! Het is heerlijk om beide kanten van het leven mee te pikken. Net als de hectiek van de Bazzookas ook prima samengaat met het geven van een interactieve belevenis op het kleinschalige huiskamerfestival Bij Beijers Binnen!

Bas geeft aan dat hij in een uur tijd een groep van 25 mensen kan laten klinken als een rockband! Wat is hij van plan om in de helft van de tijd te doen bij Bij Beijers Binnen?

 

Bas Barnasconi wat beter leren kennen? Bekijk het interview hiernaast, of neem een kijkje op de Facebookpagina!

foto: Arie Kievit

Foto: Arie Kievit