Stichting Popschool Hoeksche Waard is een moderne muziekschool, gelegen in het centrum van Oud-Beijerland. De leslokalen zijn van alle gemakken voorzien en de school biedt professioneel muziekles aan jong en oud, beginner en gevorderde.

Hoe gaaf om juist hier een locatie voor huiskamerfestival Bij Beijers Binnen te kunnen bieden! We zijn dan ook heel blij dat de Popschool zich bereid heeft gevonden ons een mooie ruimte te geven.

Muziekles klinkt Bij Beijers Binnen natuurlijk als ‘muziek’ in de oren! Drumles, zangles, (bas)gitaarles. Drumles, zangles, (bas)gitaarles, bandcoaching, keyboardles … ze hebben het allemaal bij de Popschool! Zeg eerlijk … echt een muziekinstrument kunnen bespelen… wie wil dat nu niet?

Maar de knoop doorhakken en het uiteindelijk gaan doen is een heel ander verhaal. “Kan en durf ik dat wel? Zou dat iets voor mij zijn? Wat zou dat kosten? Ben ik niet te oud, of te jong? Moet ik dan een duur instrument aanschaffen?” Allemaal heel normale vragen waar ze bij de Popschool gelukkig alle antwoorden op hebben!

De Popschool weet je perfect te ondersteunen en geeft antwoord op al je vragen! Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ze op!