LOOXS bar & kitchen staat voor mooie wijnen, spannende cocktails en shared dining” … als je dat leest, loopt het water je al in de mond.
Voor ons is Looxs vooral een topplek om sfeer te creëren. Zaten we vorig jaar in de ruimte boven het restaurant … deze zesde editie sluit eigenaar Edwin Both zelfs de hele benedenverdieping en stelt het ter beschikking aan huiskamerfestival Bij Beijers Binnen! Hoe tof is dat!

Speciaal voor deze editie stelt Edwin een aangepaste toevoeging op zijn menu samen, zodat na afloop van het festival, bezoekers voor een leuk prijsje nog heerlijk kunnen nagenieten! En met uitzicht op de haven van Oud-Beijerland is dat absoluut geen straf.

Ook ná Bij Beijers Binnen kun je bij Looxs samen genieten van shared dining, sea food en grill gerechten in combinatie met een uitgebreide wijnassortiment. Waarvan er veel exclusief bij Looxs geschonken worden. Ook voor alleen een drankje ben je er welkom. In de cocktailbar shaken ervaren barmannen de meest exotische cocktails voor je. Maar ook voor de perfecte cappuccino, espresso en speciaal bieren ben je bij Looxs aan het juiste adres.

Eten draait om gezelligheid en goede gesprekken. Er zijn maar weinig dingen fijner dan samen genieten van heerlijk eten en deze ervaring met elkaar te kunnen delen. Looxs nodigt zijn  gasten hier dan ook graag toe uit en daarom zijn alle gerechten te delen met je tafelgenoten. Shared dining, noemen ze dat.

Ook voor alleen een drankje verwelkomen ze je graag in Looxs’s eigen wijn- en cocktailbar.

Bij LOOXS bar & kitchen kan de wijnliefhebber zijn hart ophalen. Wijnen gemaakt van exclusieve druivensoorten die stuk voor stuk afkomstig zijn van verschillende, kleinere zelfstandige wijnboeren uit landen als Italië, Frankrijk en Spanje: bij LOOXS is iedere wijn uniek.

En … een cocktail is pas echt af als deze op een spectaculaire manier gemaakt wordt. Lijkt je dat wat? Dan ben je bij Looxs bij het juiste adres!

Je hebt koffie, en je hebt LOOXS koffie. Koffie is een belangrijk onderdeel van vele maaltijden en bij Looxs vinden ze dan ook dat deze een smaakbeleving op zichzelf moet zijn. In de koffiebar maken ze met zorg & liefde elke koffie die je wenst.