Wat fijn dat zoveel mensen net als wij, vol vertrouwen willen deelnemen aan ons mooie huiskamerfestival! Een aantal routes is al (bijna) uitverkocht. Het gaat goed … de laatste 25 kaarten zijn in de verkoop gegaan! Wacht dus niet te lang. Nog een zetje nodig? Dan is dit een mooi moment om weer één van onze artiesten onder de aandacht te brengen: Steef & Eric.

De Rotterdamse zanger/gitarist Steef Vooren bedacht een intiem luisterprogramma met een keur aan bekende en onbekende melodieën van bekende en minder bekende artiesten. Met oude muzikale kompaan Eric Hantelmann op gitaar was het plaatje compleet. Twee gitaren, mooie liedjes en ondertussen nog wat muziekgeschiedenis….

Gitarist Eric Hantelmann treedt alweer voor de derde keer op bij Bij Beijers Binnen. Hij is er al bij vanaf het eerste uur en speelde mee in de band MICHON en trad vorig jaar nog op met het Urban Jazz Trio.

Steef Vooren is ook als muziekdocent geregeld in de Hoeksche Waard te vinden. Zo is hij onlangs begonnen op ZML De Ark in Oud-Beijerland. Daar genieten zowel de kinderen, als de leerkrachten van zijn vrolijke manier van lesgeven! Zeker weten dat hij ook een glimlach bij onze bezoekers op het gezicht weet te toveren.

Steef & Eric staan op de locatie Popschool Hoeksche Waard, waar Eric tot een aantal jaren geleden nog les heeft gegeven. Nieuwsgierig geworden naar wat dit gitaarduo zoal speelt? Luister dan zeker naar de opnamen van de Tiny Desk Tribute, waarvoor zij te gast waren in de Vinyl Garage (één van onze andere locaties).

Comments are closed.