We zijn super trots dat we ook dit jaar weer prachtig klassieke muziek hebben weten te boeken voor het huiskamerfestival. Duo Lorel, oftewel de muzikale tweeling Loortje en Helma van den Brink. Zij hebben het met de paplepel ingegoten gekregen en willen niets liever dan hun liefde voor klassiek met ons delen.

Beiden volden hun opleiding ze aan het conservatorium in Den Haag en studeerden cum laude af. Ze begonnen ooit samen op viool, maar uiteindelijk koos Helma voor de bijzondere klank van de fagot. In de corona thuis tijd speelden ze samen op straat.En met succes!

Als violiste bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest is Loortje niet alleen uitvoerend muzikante, maar deelt ze met alle plezier ook haar passie met kinderen en jongeren. Een van haar lessen is dan ook online te zien.

Bekijk beide fragmenten op de Facebookpagina van Loortje van den Brink en wordt geïnspireerd door de veelzijdigheid en hartstocht van deze bijzondere zussen.

Op de locatie Het Oude Raadhuis, zal het Duo Lorel ons verrassen met prachtig klassiek. Er zijn nog kaarten beschikbaar in route Rood-A en Groen-A! Wacht niet te lang, want de kaarten gaan hard!

Comments are closed.