Guitar4U is Eric Hantelmann, een gitaardocent met al 20 jaar ervaring! Naast alle jaren lesgeven bij de SKVR (muziekschool Rotterdam) is Eric een paar jaar geleden begonnen met lesgeven in de Hoeksche Waard. En nu kan dat in zijn eigen lesruimte. Een nieuwe plek om gitaarles te volgen in het centrum van Oud Beijerland. Gitaarles met een persoonlijke touch, afgestemd op de individuele leerling!

En Eric Hantelmann zet zich graag in voor culturele initiatieven in de Hoeksche Waard. Wij zijn dan ook heel blij met zijn steun, zowel financieel, als ook met zijn muzikale inbreng. Zijn heerlijke jazzy spel was al eerder te beluisteren tijdens de eerste Bij Beijers Binnen, waar Eric speelde in de band MICHON! En tijdens de lustrumeditie van het huiskamerfestival liet hij van zich horen met het Urban Jazz Trio!

Deze zesde editie van huiskamerfestival Bij Beijers Binnen staat hij wederom zelf in de spotlight! Dit keer met het duo Steef & Eric!

Natuurlijk bent u nu ook nieuwsgierig naar wat Guitar4U voor u te bieden heeft! Neem een kijkje op de website en volg Guitar4u op Facebook!