Wij staan te springen van enthousiasme, want hoe te gek is dit?! Op zondag 31 maart gaat het ECHT gebeuren: de eerste Bij Beijers Bengels – een superleuk festival voor kinderen (in de leeftijd van groep 3 t/m groep 8)! Het thema van dit festival is: energieke kunst. De programmering is rond, de routes zijn bekend en vanaf NU start de verkoop!

Bij Beijers Bengels = een interactieve middag … geweldige workshops … lekkere versnaperingen … en/of effe lekker achterover hangen … kortom plezier voor het hele gezin!

  • zondagmiddag 31 maart
  • aanvang 13:00 uur
  • entreeprijs: €5,- (inclusief lekkers)(aantrekkelijk voor het hele gezin)
  • hoofdlocatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Hoe gaat het in zijn werk?

Zoals bij het reguliere festival worden alle bezoekers op de hoofdlocatie verwend met een blij-makertje. Zingend maken we onze creativiteit los. Melissa ’t Hart van ZangExpress neemt ons daarbij mee op avontuur! Daarna gaan de bezoekers uiteen in groepen en lopen ze met een van onze vrijwilligers een vaste route.

Er kan worden ingeschreven op 5 verschillende routes. Elke route bevat uiteenlopende kortere en/of langere workshops en activiteiten. Zoals een fotoworkshop, luisteren naar een spannend verhaal, buikdansen, droedelen, cajón spelen, letters creëren en een workshop theatersport! Alle uitgebreide informatie kun je lezen op de website onder ‘artiesten’!

In elke route zitten ook een paar gratis lekkernijen opgenomen, zoals voor elk kind een heerlijke Hoeksche Twisto en een vers(e) sappie/smoothie. Kaarten à €5,- zijn lekker betaalbaar, zodat het hele gezin mee kan doen!

Dit is een unieke gelegenheid om te snuffelen aan culturele activiteiten in de Hoeksche Waard en lekker een middag cultureel bezig te zijn met het hele gezin! Ook leuk voor opa’s en oma’s! Gewoon doen!

Comments are closed.