Nog een week en dan is het zover … eindelijk kan de zesde editie van  huiskamerfestival Bij Beijers Binnen doorgaan! We hebben er zo ongelooflijk veel zin in … de laatste voorbereidingen zijn in volle gang.

Naast fantastische artiesten, hebben we ook een paar te gekke locaties … waaronder een aantal nieuwe. Vandaag in the picture: Gallery Griend

Kunstenaar Vincent van de Griend heeft samen met zijn lieve vriendin Joyce, een uniek klein kerkje in de Kerkstraat in Oud-Beijerland weten te bemachtigen en samen hebben ze dit omgetoverd tot een waar paradijsje. Het is niet alleen een hele bijzondere woonplek geworden, het ligt ook in de bedoeling er een galerie van te maken … en speciaal voor Bij Beijers Binnen zetten Vincent en Joyce hun zinnenprikkelende woongalerie al net iets eerder open, dan de officiële openingsdatum.

Een hele mooie gelegenheid om niet alleen van de prachtige klassieke muziek van Duo Bravura te genieten, maar ook kijkje te nemen op een uitzonderlijke plek en enkele prachtige werken van Vincent te bewonderen! En … hij vindt het heel leuk om met u over zijn werk te praten! DOEN!

En al is het huiskamerfestival zo goed als uitverkocht …. hoe gaaf is het dat u TOCH NOG KAARTEN KUNT KRIJGEN! Route Rood A heeft onverwacht een paar kaarten vrij gekregen voor de verkoop … DUS … GRIJP DIE KANS EN KOM OP ALLE FRONTEN GENIETEN!!!

De kaarten kunt u bestellen via deze linkWacht niet te lang … het kan ineens heel snel gaan!

Comments are closed.