Het mooie weer trekt ons naar buiten, het festivalseizoen is gestart en wij kunnen niet wachten om op alweer een tof evenement zijn premiere te laten beleven! Het allereerste Korenfestival Hoeksche Waard!

Dit korenfestival wordt georganiseerd door Bij Beijers Binnen in samenwerking met Centrum Management Oud-Beijerland. Daarmee slaan we een directe brug naar het verlevendigen van de dorpskern en het trekken van bezoekers naar het centrum van Oud-Beijerland. En wat voor een brug … maar liefst 12 koren geven acte de présence op 4 à 5 verschillende podia.
Tussen 12:00 en 17:00 zal het centrum volstromen met klanken van grote en kleine koren, met een grote diversiteit aan muziekstijlen: pop, shanti, opera, musical … er is voor ieder wat wils!

Een beetje zon erbij en het hele centrum straalt! Wij hebben er zin in! U komt toch ook?! De toegang is helemaal gratis! Oud-Beijerland wordt één swingend geheel. Het belooft een vrolijke bedoeling te worden. De voorbereidingen zijn in volle gang en de organisatie is bijna rond.

Vanaf dit weekend worden de verschillende deelnemende koren aan u voorgesteld! Dus blijf ons volgen op de website en/of op Facebook!

Comments are closed.