Nu de zesde editie van huiskamerfestival Bij Beijers Binnen ook in maart nog niet kan doorgaan, maar we wel de lentekriebels voelen, gaan we natuurlijk niet bij de pakken neerzitten! Dat past totaal niet bij ons.

We zijn op zoek gegaan naar een blijmakertje. En dat hebben we gevonden in het te gekke online-concert van
The Bluebirds!

Wie zijn The Bluebirds? Drie topzangeressen: Elske DeWall, Krystl en Rachel Louise. Deze drie kanjers die individueel kun sporen al hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene, vonden elkaar in de liefde voor Americana muziek.

In september 2018 brachten zij hun album ‘Sisters’ uit, gevolgd door een theatertour van 40+ shows. Ook speelden ze in een uitverkochte Paradiso en op festivals zoals Concert at Sea. Op 24 juli speelden zij in Club ZA te Amsterdam. De opname van dit live concert wordt aanstaande 14 maart uitgezonden.

Wij hebben samenwerking gezocht met PrivePodium, dat tijdens het begin van de coronatijd is opgericht om Nederlandse artiesten die thuis zijn komen te zitten, letterlijk een privépodium te bieden. Zij waren direct enthousiast over ons idee het concert van The Bluebirds aan ons publiek aan te bieden.

HOE, LEEST U HIERONDER!

Bij Beijers Binnen biedt dit fantastische online concert GRATIS aan, aan alle lieve  mensen die vorig jaar al een kaartje hebben gekocht voor de zesde editie van het huiskamerfestival, aan onze vrijwilligers EN aan onze sponsoren. Dit opstekertje verdienen zij allen zeer!

MAAR … aangestoken door ons enthousiasme, heeft PrivePodium besloten, de stream ook open te stellen voor alle andere belangstellenden! En dat voor een kleine bijdrage om de kosten te dekken en de artiesten enigszins te ondersteunen!

Interesse? Ga naar www.facebook.com/privepodium en meld u aan! Voor slechts €5,50 kunt u eersterangs genieten van dit intieme optreden!

Wanneer?
Zondag 14 maart 2021, 15:00 uur

Dat wilt u toch niet missen?!

Comments are closed.