In 2017 bracht Ginger Jelly een prachtig stukje muziektheater in de voormalige galerie Kunstkijk aan de Molendijk. En in 2020 zijn ze terug!!! In een iets andere bezetting en met een nog persoonlijker muziekverhaal!

Het leven is een reis.
De wegen die je kiest bepalen je bestemming.
Angsten, verlangens, het stukje kind. Onderweg kom je het tegen.
Wil je ontdekken? Reis dan een stukje mee!

Ginger Jelly

  • Annemarie Hoogeveen – zang
  • Gert-Jan Verboog – zang, cajon
  • Deborah Thoen-de Jong – viool
  • Tobias Thoen – gitaar
  • Peter van Vliet – piano

De kern blijft overeind … Ginger Jelly brengt u Marmalade To The Heart!
Vier doorgewinterde muzikale vrienden hebben elkaar gevonden in dit klein maar krachtig vocaal ensemble met een smakelijk repertoire. Daarmee dagen ze elkaar uit tot het zingen van prachtig meerstemmige stukken maar laten ze ook als solist van zich horen. Van aangepaste pop, tot pittige musical. Van kleinkunst tot Jazz!

Twee van de vier gemberbolletjes zijn ons al bekend: Annemarie Hoogeveen en Gert-Jan Verboog.
Zangeres Annemarie Hoogeveen zal tijdens het optreden bij Bij Beijers Binnen een stukje laten zien van haar voorstelling Onderweg. “Maar we brengen meer!” zegt ze vervolgens met een knipoog. Kortom, het precieze programma houdt deze vocale groep nog even geheim. Wel weten we dat het programma vol persoonlijke excursies, tour-tripjes, uitjes en ontdekkingsreizen zit, vertaald in muziek.

Nog net voor de coronoa-lock down, heeft Ginger Jelly meegedaan aan Gluren bij de Buren in Delft. Daaruit blijkt eens te meer dat  ze houden van de intimiteit van een huiskamerfestival en ze komen ons dan ook maar wat graag weer verrassen.

Wilt u een appetijtelijk voorproefje, kijk dan op de website van Ginger Jelly.

Ginger Jelly

Marmalade To The Heart