Heel blij zijn we met de ruimte die Pauline Bruins dit jaar nog een keer aan ons ter beschikking kan en wil stellen. Eén van de grote ruimtes in het gebouw van de PopUp Ateliers (voormalige Rabobankgebouw). Maar wie is Pauline?

Voor Pauline staat als een paal boven water dat cultuur zowel als doel (uitvoeren en ervan genieten), maar ook als middel kan worden ingezet.

Pauline is opgeleid als erkend NLP-trainer, mental health coach en -counselor, TMA professional, creatief therapeut drama, docent omgangskunde en danscoach. Zelf geeft ze aan: “Ik ben gelukkig wanneer mensen met nieuwe inzichten de deur uitgaan. Ik weet zelf hoe het voelt om vast te zitten en hoe groot de stap is om te kiezen voor wat je echt wilt.” Daarbij zijn creatieve werkvormen uitermate geschikt.

Pauline werkt onder de bedrijfsnaam ExpressieCoaching, zowel met kinderen, jongeren, als volwassenen.

ExpressieCoaching biedt binnen het onderwijs o.a.:

  • Dans- en dramaworkshops op maat. Dans en drama zijn daarbij geen doel op zich, maar expressiemiddelen in het proces van kinderen om zichzelf te leren uitdrukken, zichzelf te leren presenteren en leren samen te werken.
  • Docententraining in het kader van teambuilding en professionele ontwikkeling om het plezier en het belang te ervaren van expressie, creativiteit en verbinding en meer expressiemiddelen te integreren in de dagelijkse lessen.
  • Coaching ‘on the job’ om inzicht te krijgen hoe docenten hun dagelijks werk kunnen verrijken voor zichzelf en de kinderen en coachingstraject ‘Work & Shine’ gericht op stralend en gezond werken.

Maar ook buiten het onderwijs is Pauline zeer actief. ExpressieCoaching biedt trainingen, workshops en coaching aan op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan leren om stralend te werken, inzicht krijgen in je communicatiepatronen, of investeren in je expressieve kracht. Er kan gekozen worden voor een vast programma, maar een programma op maat is ook mogelijk.

Nieuwsgierig geworden? Ga dan naar de website en lees meer!