Eigenlijk stond ze geboekt voor de zevende editie van huiskamerfestival Bij Beijers Binnen, maar we zijn super blij dat ze bereid is deze editie te komen opfleuren! Toch nog in 2021!  Met trots presenteren we dan ook: Marjolein Meijers!

Samen met Walter Kuipers brengt Marjolein een te gek programma waar iedereen blij van wordt.

 

VAN BERINI TOT SOLEX

Marjolein Meijers kent u nog als Annie van de Berini’s, met Jan Rot als An & Jan, solo met muzikanten in het programma ‘Solex’. Al die tijd werd haar muziek steevast onthaald op lovende kritieken. Hoog tijd voor een overzicht.
In ‘Van Berini tot Solex’ leidt Marjolein het publiek door haar muzikale leven, samen met de muzikant Walter Kuipers. Het duo brengt de allermooiste oude liedjes, maar ook gloednieuwe, afwisselend spetterend en ingetogen, vrolijk en stemmig, goed gearrangeerd en mooi van eenvoud. En zoals we van Marjolein gewend zijn, wordt alles gelardeerd met smeuïge verhalen, ontroerende achtergronden en een vette lach.

Het gaat van Iers naar Americana en van Old Time naar eigen muziek! Kortom … genieten geblazen! Meer info op de website marjoleinmeijers.nl

  • Marjolein Meijers – zang, bas en gitaar
  • Walter Kuipers – viool, mandoline, bouzouki en doedelzak